Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte stressfiguren beroepen


Bedrukte stressfiguren beroepen

Bedrukte stressfiguren beroepen

Bedrukte stressfiguren behoren zonder enige twijfel tot de meest populaire giveaways en relatiegeschenken. Iedereen kan immers wel een anti-stressfiguur gebruiken. Anti stressfiguren werken namelijk stress verlichtend en zijn daarom ook vaak te vinden op bureaus in kantoren. De stress figuren gemaakt van PU foam staan ook nog eens bekend om de originaliteit. De bedrukte stressfiguren beroepen zijn tot wel 1 kleur te bedrukken. Door een stressfiguur beroepen te bedrukken creëert u een artikel dat perfect inzetbaar is voor promotionele doeleinden. Voor elke branche en bedrijfstak hebben wij een geschikt stressfiguur. Denk bijvoorbeeld bij bouwbedrijven aan een stress bouwvakker en bij schilderbedrijven aan stress schilders.

Stressfiguren beroepen met logo

Met de stressfiguren beroepen heeft u de mogelijkheid anti-stressfiguren te voorzien van uw bedrijfsnaam, logo en/of website. Het uitdelen van stressfiguren met logo is een bijzonder effectieve manier van reclame maken. Zo kunt u de stressfiguren meenemen naar beurzen en evenementen om snel meer naamsbekendheid te genereren. Voor bijna ieder beroep is er wel een anti-stressfiguur te vinden. Deze stressfiguren springen vervolgens direct in het oog op uw bureau, werkplaats of toonbank.

Stressfiguren beroepen bestellen

Voor exclusieve anti-stress artikelen bent u bij anti-stresswereld op het juiste adres! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en ons ruim aanbod aan bijzondere artikelen. De stressfiguren beroepen zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte stressfiguren beroepen er uit komen te zien? Vraag dan een geheel vrijblijvende digitale proef aan. Heeft u vragen over een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.